1. Slimme bieropener 

Ben je al hélemaal naar de koelkast gelopen voor een verfrissende goudgele rakker, kun je geen bieropener vinden… Geen zin om die extra meters naar je huisgenoten te lopen of om een aansteker te zoeken zak je teleurgesteld neer op de bank. Herkenbaar probleem? Dit cadeau biedt een oplossing; een bieropener aan de muur is de oplossing voor ál je problemen (behalve die katers dan)!

Iggi Retro bieropener voor aan de muur – € 8,95
bieropener aan de muur

2. USB-koelkast

Soms is zelfs de koelkast al te ver weg, en in dat geval kan je gewoon altijd een blikje cola koud hebben staan naast je laptop, in deze mini ‘USB-koelkast’. Netflix & chill krijgt zo ineens een hele andere betekenis…

USB mini koelkast – € 24,95

USB-koelkast

3. Opblaasbare chillstoel

De enige inspanning die je hoeft te leveren is deze chillstoel opblazen, en vervolgens kan jij hierop gaan… (je raad het al) chillen! Toch een stuk comfortabeler dan liggen op dat handdoekje, terwijl verschillende insecten je langzaam lijken te omsingelen.

Wickedwedge opblaasbare chillstoel – € 15,95

chillstoel

4. Wijnglas voor de echte liefhebbers

Een mega wijnglas voor de echte zuipschuiten, omdat steeds bijschenken gewoon té vermoeiend is…

Invotis wijnfles wijnglas – € 19,95


mega-wijnglas

5. Ongestoord dutjes doen

Niemand die jou durft te storen tijdens je middagdutje in de trein, thuis op de bank of tijdens die saaie date als jij dit kussen op je hoofd hebt. Hij kost een flinke duit, maar dan kan je in ieder geval volledig uitrusten van het niets doen. 

Ostrich pillow light – € 36,00

struisvogel-kussen

 

Coverbeeld: Pixabay/xx1983