Niet getreurd! De cashmachine is na afloop van de actie nog lang niet afgeschreven. Hier 5 superhandige manieren waar je hem gewoon lekker voor kan blijven gebruiken nadat hij is leeggeroofd door onze cash grabbers: de cash is gone, maar er is nog wel een machine, toch?

Als ultimate napmachine

Weet je hoe lekker zacht zo’n cashmachine ligt? Als je weer eens een kater hebt, spring erin en tukken maar! Ideaal!

Om je irritante huisgenoot in op te sluiten als je hem even strontzat bent

Je kent het wel. Je bent even he-le-maal zat van je huisgenoot en alles wat je van hem of haar hoort laat je nekhaar overeind staan. Geen probleem, stop ‘m in de cashmachine en je hoort er niks meer van!

Voor die ene perfecte Marilyn Monroe fotoshoot van je dromen

Kom op, iedereen wil dit toch een keer in zijn leven doen? De cashmachine geeft een lekker briesje van onderaf dus gaan met die banaan!

Voor een lekkere out-of-bed hairdo

Geen zin om wat aan je haar te doen ‘s ochtends maar wil je er wel fabulous uitzien? Spring gewoon even in de cashmachine, spuit d’r wat haarlak in en je bent helemaal klaar voor de dag.

Om in te kamperen, lekker in de bergen of op lowlands

Vind jij kampeermatjes ook altijd zo dun en a-relaxt slapen? Dan kan je natuurlijk gewoon met de cashmachine op stap voor een goede nachtrust. Weegt wel een paar kilootjes, heeft altijd elektriciteit nodig en is niet waterdicht. Maar: wel veel aanspraak en natuurlijk een fashionable item tijdens je favoriete festival. Meer energie om te party-en!

Wil jij onze cashmachine gebruiken waarvoor hij eigenlijk gewoon bedoeld is? Kom dan geld graaien! Als je niet aanwezig kunt zijn maak je met de online loting nog steeds kans op gratis geld!

Geschreven door Cris van Wolffelaar en Naomi Schlebaum