1. Het is goedkoop


Een vliegticket lijkt in eerste instantie best goedkoop, totdat je alle stappen doorlopen hebt en er luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en een bedrag voor koffers bij is gekomen. Slik! Een busreis kost misschien wel wat meer tijd, maar dat is de reden dat je over het algemeen maar weinig voor betaalt.

2. Je leert meteen veel mensen kennen


Je zit met z’n allen in de bus en hebt veel tijd over. Wat ga je doen? Verhalen uitwisselen, kletsen, spelletjes spelen – allemaal dingen om de tijd door te komen. En zo maak je al je eerste reismatties.

3. Veel opstaplocaties


Tja, als je in Amsterdam woont, ben je nog wel een keer snel op Schiphol. Moet je uit het oosten komen, dan ben je meestal een tijd onderweg naar een vliegveld. Een bus rijdt vaak een route door Nederlands, waarbij je meerder opstapmogelijkheden hebt.

4. Meteen op locatie van bestemming


Vaak word je met een busreis in het stadscentrum of zelfs voor de deur van je hotel afgeleverd. Je hoeft je niet druk te maken over hoe je met het openbaar vervoer richting je hotel komt. Afgeleverd voor de deur, spullen afleveren en huppa, vakantie vieren!


Ga jij deze herfstvakantie op vakantie met de bus? Kijk eens op OUIBUS, waarmee je naar België, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje en Verenigd Koninkrijk kunt.


bus vakantie