1. Cocktails en zomerse muziek

Altijd een goed idee: verdrink je verdriet omdat je niet op vakantie kunt met zomerse cocktails. Uiteraard inclusief parasolletje. Een Tequila Sunrise, Blue Lagoon of Sex On The Beach doen het altijd goed. Zet daarnaast een zomerse playlist op, sluit je ogen en waan je op een tropisch eiland. Werkt het niet? DAN MOET JE MEER DRINKEN!

 

2. Bivakkeer op Schiphol

De beste manier voor een instant vakantiegevoel: ga naar Schiphol. Loop hier rond tussen de reizigers, koop een leuke zomeroutfit bij een van de winkels, flirt met die geile Griek(se) en drink een goeie Italiaanse kop koffie. Bonustip: ga in de zomerperiode op Schiphol werken en ervaar zo dagelijks de vakantie vibe! En van het geld dat je dan mooi verdiend ga je later lekker zelf op reis.

 

3. Toerist in eigen land

De leukste manier voor een instant vakantiegevoel: doe alsof je op vakantie bent in eigen land! Eet je ziek aan stroopwafels, haringen en trek een kroket uit de muur. Stuur je moeder een ‘groetjes uit’ kaart en koop voor je oma zo’n schattig Delfts blauw tegeltje bij de Blokker om de hoek. Daarnaast ben je op vakantie dus geen stress om kleding. Trek die chille broek aan met wijde sweater en je opa, die je uiteraard ook uitnodigt voor het op-vakantie-met-familie-gevoel, mag gewoon z’n speedo aan!

 

4. Fake it til you make it

Zet de verwarming op standje subtropisch, blaas je luchtbedje op en pak je favoriete tijdschrift erbij. De echte die-hards kan voor het ultieme vakantiegevoel ook nog wat zand strooien. Smeer je vervolgens in met zonnebrand omdat die geur je sowieso aan een heerlijke stranddag doet denken. Installeer je daarna op je luchtbedje en dommel lekker weg, wedden dat wanneer jij wakker wordt je de eerste paar seconden denkt dat je gewoon lekker op het strand in plaats van je eigen kamer ligt?

 

Wil jij deze zomer op Schiphol werken?