The Endless Countdown

Vind je het ook altijd zo leuk om met oud & nieuw af te tellen naar 0, om vervolgens helemaal uit je dak te gaan? Beeld je eens in hoe het is om dit elk uur te mogen doen! Tijdens The Endless Countdown ga je elk uur 10 jaar vooruit in de tijd. Begin bijvoorbeeld met de Disco Fever uit de jaren 70 en ga over op de King & Queen of Pop (dan hebben we het natuurlijk over Michael Jackson en Madonna) uit de jaren 80. Vervolgens is het tijd voor alle boy- and girl bands (Destiny's Child, Backstreet Boys, Take That, Spice Girls) met hier en daar een Happy Hardcore haknummer. Uiteindelijk eindig je met de eeuwwisseling waarbij je voorbereid moet zijn op de Millennium Crash! Om het feestje af te maken, zorg je voor genoeg confetti en champagne.

Tip: neem die leuke date mee naar het feestje; je hebt elk uur weer een goed excuus om hem/haar te mogen zoenen.

What happens in Vegas…

It is all about the glamour! Rol de rode loper uit en tover je huis om tot een casino. Je gasten zullen de wereld van roulette, poker, het rad van fortuin, en blackjack binnenstappen. Kijk ter voorbereiding op deze site, waar je de regels van verschillende spellen kunt vinden, en laat een aantal vrienden als croupiers bij de tafelspellen fungeren. Natuurlijk wordt er van de gasten verwacht dat ze zich glamorous kleden en van Russische vodka houden. Vergeet vooral de showgirl en het trouwkappelletje niet, om het feest helemaal af te maken. Het motto is niet voor niets: What happens in Vegas, stays in Vegas.

Themafeest Las Vegas

CEO's and Corporate Hoes

Voor menig man een droom die uitkomt; hij is de belangrijkste, zij het sexyst. Natuurlijk is er ook nog zoiets als de uitspraak: "Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw." Het is maar net hoe je het wilt bekijken. Eén ding is in ieder geval zeker: deze avond wordt HOT! Zorg voor genoeg cocktails, luxe hapjes en natuurlijk een 'persfotograaf'. Vergeet ook vooral de stropdas niet!

Tip: vrouwen kunnen ook de broek aanhebben.

Paupergala

Je hebt nog nooit zo´n schandalig gala gezien! De bewaker bij de deur is de gastenlijst kwijtgeraakt en laat alleen nog maar tokkies binnen. Zelfs de familie Flodder is aanwezig! Je kunt je nette smoking wel weer uitdoen, want tijdens dit paupergala sla je daarmee de plank volledig mis. Haal de tijgerprintjes en je foute Nike Air Max maar tevoorschijn; vanavond mag je op zijn lelijkst gaan feesten. En oh ja... Bereid je daarnaast vooral voor op heel veel Br3eZaHhh!

De bovenstaande thema's zijn gegarandeerd succesvol. Let op: wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor hoe je je voelt op de maandag na het feest! We kunnen wel de dingen die je die maandag denkt alvast voorspellen.