Kleding

Mannen gaan niet zo snel naar de winkel. Dat slenteren langs miljarden kledinghangertjes waar toch niets aan hangt dat hem leuk lijkt, nog gezwegen over het gezwoeg in het pashokje. Doe hem daarom kleding cadeau. Er zijn allerlei winkels waar je een leuke blouse of goed T-shirt voor minder dan tien euro kunt kopen. 

Foute gadgets

Wil je een vrolijk gezicht op het moment van uitpakken van jouw cadeau? Geef dan iets dat hij niet verwacht, namelijk een foute gadget. Koop bijvoorbeeld een pratende flessenopener, borsten in de vorm van een stressbal of een hoofdmassageapparaat. Alles om het leven van de man ietsjes comfortabeler te maken.

Bier

De meeste mannen worden blij van bier. Koop alleen geen krat Heineken of Bavaria, want dat kan iedereen in de supermarkt kopen. Nee, de truc is om een  bijzonder biertje te kopen. Iets van een lokale brouwerij of een speciaalbiertje bijvoorbeeld (en psst: die kun je ook bij de Hema kopen!).  

Voedsel

Denk even na. Waar wordt hij chagrijnig van? Juist! Een lege maag. Waar een man echt blij van wordt is eten. Ga na wat hij vaak kookt en wat ‘ie lekker vindt. Met een cadeau met de juiste geur, kleur en smaak zal hij erg blij zijn. Maar wat als je een moment weet te vinden waarbij je zijn lievelingsingrediënten klaarmaakt? Een diner met heerlijk eten slaat namelijk geen man over! 

No-go: aftershave

Op de een of andere manier houden vrouwen ervan om mannen aftershave te geven. Maar normaal gesproken is de goedkope aftershave niet zo lekker en daarnaast is dit cadeau vrij gewoontjes om een man te geven. Een no-go dus! 

Koop je cadeautjes via Stufi van Studenten.net

En dan nog een gouden tip van ons: koop je cadeautjes via Stufi van Studenten.net! Over elke aankoop die je via ons platform doet, krijg je een percentage van het bedrag teruggestort in je account. En dat bedrag spaar je dan weer op voor festival- en concertkaartjes (ook een leuk cadeau, trouwens!). Je kunt bij meer dan 2300 webshops winkelen, waaronder Hema, Zalando en H&M.

Beeld: Pixabay/Annca