1. Neem je vader een dagje mee

Naast je vrienden of geliefde vindt ook je vader het weleens leuk om wat met jou te doen. Ga samen naar de dierentuin (als je student bent krijg je fikse korting) of naar de film. Het hoeft niet duur te zijn, maar een beetje qualitytime met je vader is nooit verkeerd!

2. Zing een liedje of schrijf een gedicht

Vroeger stonden we liedjes te zingen aan zijn bed, hadden we kleine knutseltjes gemaakt op school of lazen we een gedicht voor. Goede oude tijd. Maar waarom kan dat eigenlijk niet meer? Trek de stoute schoenen aan en schrijf een gedicht voor je vader (met nu iets meer diepgang dan die oude rijmpjes) of neem een filmpje op. Zeker weten dat–ie het nog net zo leuk vindt als vroeger!

3. Koop speciale biertjes

Is jouw vader een bierdrinker? Koop dan een pakketje speciaalbiertjes. Biertjes die net even iets lekkerder, bijzonderder of luxer zijn dan degene die hij normaal drinkt. En als je écht wilt uitpakken neem je hem mee op een bierwandeling. Deze wandelingen worden op verschillende plekken in het land georganiseerd. 

4. Samen koken

Ga samen met je vader koken. Zet de barbecue aan, muziekje op de achtergrond, vuurkorf aan (mannen houden van vuur) en hang de grillmaster uit. Ga voor echt mannenvoer: bak hamburgers of marineer je eigen spareribs. Gegarandeerd succes voor een gezellige avond! 

If all else fails...

Kun je écht niets leuks bedenken dat in je budget past? Koop dan het droomcadeau van je vader via Stufi van Studenten.net. Heb jij er ook nog wat aan: je krijgt namelijk gemiddeld 8% terug van je aankoopbedrag bij de 2300+ aangesloten webshops.  

 

Beeld: Pixabay/Jarmoluk