In de bediening

Als ober of serveerster bestaat je werk uit behoorlijk wat calorieënverbrandende activiteiten:
* Je staat zo’n 8 uur per dag (soms meer)
* Je bent constant aan het lopen
* Je draagt voortdurend zware dienbladen vol glazen of meerdere borden met eten tegelijkertijd

Bekijk hier vacatures voor bijbanen in de horeca .

 

In een winkel

Net als in de bediening sta je in een winkel ook de hele dag. Als je niet achter de kassa staat, ben je wel in het magazijn aan het sorteren, de winkel aan het vullen of ga je constant de winkel door om kleding opnieuw te vouwen en stapels recht te leggen.

Bekijk hier vacatures voor winkelmedewerker bij Primark.

 

Promotiemedewerker

Ook als promotiemedewerker sta je de hele dag op je benen, al is het weliswaar vaak op één plek. Verdient vaak ook behoorlijk lekker (vooral als je er goed in bent) én je bent in de buitenlucht.
Bekijk hier vacatures voor promotiemedewerker.

 

In de schoonmaak

In de avonduren kantoren schoonmaken is goed te combineren met je studie. Met je oordopjes in leeg je wat prullenbakken, haal je een doekje over de wc-bril en stofzuig je om de bureaus heen.

Als je liever overdag werkt, dan is een bijbaan als kamermeisje (m/v) wel iets: je hoeft niet super vroeg te beginnen, er niemand is die je steeds op de vingers kijkt en het is zelfs brak te doen (sociaal gedrag niet vereist). Je moet alleen wel van schoonmaken houden: bedden opmaken, badkamers en toiletten schrobben en stofzuigen.

Datzelfde geldt voor schoonmaken bij ouderen, maar daarbij is koffie drinken (altijd mét koekje) soms nog belangrijker dan de ramen lappen.Bekijk hier vacatures voor bijbanen in de schoonmaak.

 

Meer bijbanen en vakantiewerk vind je op asatalent.nl.