De Splashtour

Deze tour begint als een normale sightseeing door Rotterdam langs enkele hoogtepunten en bezienswaardigheden. Wat er zo bijzonder is aan deze tour, is dat de bus op een gegeven moment ter water gaat, en het een amfibiebus blijkt te zijn. De bus kan dus zowel als op land rijden, als varen in het water! Zo zie je Rotterdam ook eens van een ander oogpunt. Zelf heb ik dit een paar jaar geleden meegemaakt en om in zo’n kleine bus tussen de grote vrachtschepen te varen is toch iets unieks.

Segwaytour

Voor wie niet zoveel van water houdt, kan zich ook verplaatsen door de stad op een Segway! Leuk om te doen met een groep vrienden bijvoorbeeld. Het is een unieke ervaring om op deze manier de stad te bezichtigen, maar let op! Als je er niet van houdt om bekeken te worden kan je beter niet meedoen, de segwaytour trekt vaak gekke blikken van omstanders aan.

De HotTug

Voor wie juist wél van water houdt, kan zich letterlijk onderdompelen in een warm bad. De HotTug is namelijk een drijvende hottub. Terwijl je vaart, kan je zelf in je bikini of zwembroek in het warme water zitten waarmee de boot gevuld is! Het maakt dus niet uit of het zomer of winter is, het water is altijd warm. Mijn kamer grenst aan een mogelijke route voor HotTug-gebruikers, dus ik zie dit vreemde schouwspel regelmatig aan, maar ga het zelf zeker binnenkort ook eens proberen!

 


Rotterdam_SW_Banner_large