Allemaal heel jammer maar toch zijn er nog een paar redenen waarom we nog steeds blij zijn met DUO!

1. Gratis ov

Met stipt op één: gratis reizen met het openbaar vervoer. Waar zouden we zijn als dat niet zouden hebben? Ja, we gebruiken het voornamelijk voor reizen van/naar de hogeschool of universiteit maar stiekem is het ook wel heel fijn om gratis met de trein te kunnen reizen om een dagje te shoppen of naar een pretpark te gaan.

2. Goedkope leningen

Voor veel van ons is het studeren (en het studentenleven) haast niet te betalen zonder studiefinanciering, vandaar dat veel van ons gebruik maken van de goedkope leningen van DUO. Zo kun je lenen tegen een erg lage rente, hoef je pas af te lossen als je genoeg inkomen hebt en heb je 35 jaar de tijd om af te lossen. Niet genoeg inkomen gedurende die periode om je schuld af te lossen? Dan wordt de schuld kwijtgescholden. 

3. Collegegeldkrediet

Geen zin/nood om geld te lenen voor het leven als student maar heb je niet genoeg om je collegegeld te betalen? Dan kun je bij DUO geld lenen voor je collegegeld. Voor dit jaar was het bedrag dat je per maand kon lenen om je collegegeld te betalen € 162,58 (als je instellingscollegegeld betaalt – bijvoorbeeld bij een particuliere opleiding – kun je meer lenen per maand). Voor het collegegeldkrediet gelden dezelfde voorwaarden als de andere leningen. 


Studenten.net helpt je aan stufi!

Nu je van DUO geen stufi meer krijgt, moet je het maar zelf oplossen. Meld je daarom aan voor Stufi van Studenten.net! Elke keer als je via ons platform iets koopt bij één van de meer dan 2300 aangesloten webshops, ontvang je een percentage van het aankoopbedrag in je account. En daarmee kun je sparen voor gratis festival- en concertkaarten!