Iemands flesje water vervangen door wodka

Zoals Travis Fillen (Ragnar Lothbrok) onlangs deed op een persconferentie voor het nieuwe seizoen van Vikings, kan het erg vermakelijk zijn om iemands flesje water te voorzien van een lekkere scheut wodka.

Als het slachtoffer nietsvermoedend een heerlijke slok fris water denkt te nemen en in plaats daarvan proestend een slok wodka probeert weg te krijgen, kan dat tot een hoop lachende reacties leiden. Ook zelf heb ik dit eens geprobeerd, door iemands flesje water tijdens een tenniswedstrijd te voorzien van wat extra ‘smaakstoffen’. 

 

Stiften

Het kaartspel, bekend van Jiskefet, waarbij jij als uitdager niet kan verliezen! Leuk om te spelen met drank of een (bescheiden) geldbedrag als inzet. Het belangrijkste van dit spel is dat jouw tegenstander het spel níet kent. De regels zijn zoals jij ze wilt, zolang je het maar geloofwaardig uitlegt aan je tegenstander.

Nog leuker is om het spel met 2 of 3 samenzweerders te spelen, gezamenlijk tegen 1 nietsvermoedend slachtoffer. Kijk het filmpje in de link hierboven om een goed (en grappig) beeld te krijgen van het spel.

Sleepy slagroom

Als een van je vrienden eens dronken thuiskomt en ’s ochtends al slapend op de bank in de woonkamer aangetroffen wordt, dan kan je het als huisgenoten natuurlijk niet laten om hem even onder handen te nemen. Nu kun je zijn gezicht ondertekenen met piemels, maar dat is vooral leuk als je 14 bent.

Spuit dan liever z’n handen onder de slagroom of scheerschuim, en kietel hem met een veer of iets dergelijks in of onder z’n neus. Lachen gegarandeerd als hij in een reflex met z’n hand naar z’n neus gaat!

 

Beeld: Pixabay/Jarmuluk