1. Een whatsappje versturen naar je ex

Dit hebben we allemaal wel eens gedaan. Vaak is het best gênant. Jij bent dronken en denkt aan die avond dat jullie hier samen waren. Daar ga je al.. ‘Ik mis je.’

 

2. Een appje naar je scharrel sturen

Die mis je ook op dat moment en even vertellen dat je hem/haar echt heel leuk vindt, lijkt op dat moment een heel goed idee. Ach het gebeurt zo veel mensen. En er zijn meerdere dronken acties waar je spijt van kan krijgen.

 

3. Keihard meezingen in de kroeg

Vooral Nederlandstalige nummers, die zijn zo mooi natuurlijk. Gelukkig ben je niet de enige die zo hard meeblert als de dj de muziek even wat zachter draait. 

 

4. Zoenen met iemand waarvan je dat in nuchtere staat nooit gedaan zou hebben

We hebben ons hier allemaal wel eens schuldig aan gemaakt. Hij of zij heeft een heel interessant verhaal, ziet er leuk uit en is precies jouw type, bingo! Als je de volgende ochtend terugdenkt aan wat je gedaan hebt, ben je misschien toch niet zo overtuigd van je eigen beoordelingskwaliteiten. 

 

5. Een gesprek hebben met iemand

En de dag erna niet meer weten hoe die persoon heet of waar het überhaupt over ging.

 

6. Op het toilet pas door hebben hoe dronken je bent

Je ploft neer op de wc-bril en je bent intens gelukkig, zitten was nog nooit zo chill. Als je ogen bijna dichtvallen besef je pas dat je best dronken bent.

 

7. Je evenwicht verliezen

Met als gevolg dat je op de grond of tegen iemand aan valt en diegene per ongeluk een bierdouche bezorgt…sorry!

 

Feest bar

8. Roken terwijl je nooit rookt

Want degene waarmee je staat te praten rookt wel en je vindt het veel te gezellig om niet mee te gaan. Je krijgt ook nog eens een peukje aangeboden, wat wil een mens nog meer? De volgende ochtend word je wakker met de lucht van een rokershok om je heen en weet je weer waarom je niet rookt.

 

9. Vage foto’s in je snapchatverhaal zetten

Er moeten foto's gemaakt worden van deze memorabele avond en iedereen uit jouw lijst mag zien hoe leuk jij het hebt met je vrienden.

 

10. Tegen mensen vertellen dat je van ze houdt

Daarnaast zweer je dat je voor altijd vrienden blijft want jullie hebben echt iets speciaals. Hebben jullie hetzelfde aantal drankjes op? Dan krijg je heel veel liefde terug van deze persoon.

 

11. Van de fiets vallen

Fietsen blijft nou eenmaal moeilijk met een paar drankjes op.

 

12. Wildplassen

Onderweg naar huis kon je het echt niet meer houden dus besluit je dat die bosjes daar hele mooie bosjes zijn om tegenaan te plassen. Opgelucht kan je je tocht naar huis vervolgen. Wat een goed idee was dat!

 

13. De volgende ochtend wakker worden met blauwe plekken

Huh, ik ben toch niet van de fiets gevallen? Als je je fiets weer nodig hebt en je stuur een beetje scheef ziet staan weet je dat het dus wél weer zo laat was. Oeps.

 

Bron: Styletoday