1. Nagellak(pakketje)

Een zielig potje nagellak, daar wordt niemand blij van. Maar als je drie verschillende kleurtjes, een schaartje en een vijl kan vinden, is dat hartstikke leuk. Even laten inpakken bij de winkel, tadaaa!

 

2. Haar- of gezichtsmaskers

Dit zijn dingen die vrouwen eigenlijk nooit voor zichzelf kopen, maar wel gebruiken als ze het  krijgen. Altijd leuk dus.

 

3. Koffie/thee(meeneem)beker

Dit zijn eigenlijk drie tips in één. Je kan een paar leuke mokken kopen of een handige meeneembeker voor het onmisbare bakje koffie. Of zelfs voor een yoghurt ontbijt on-the-go. Keuze genoeg.

koffie

 

4. Haarelastiekjes/speldjes/borstel

Haarelastiekjes verdwijnen altijd op miraculeuze wijze. Ben jij die vriendin die ze altijd leent (en nooit teruggeeft)? Dan is dit je kans om iets terug te doen.

 

5. Sieraden

Je kan altijd voor een sieraad onder de €10 gaan. Google even op sieradentrends en oordeel dan zelf. De grootste valkuil is de verkeerde kleur kopen. Goud of zilver moet bij je passen, dus kijk goed of ze vaak zilver of goud draagt. Sieraden kopen blijft risicovol.

 

6. Boek

Een leuk boekje met een spreuk voor elke dag is altijd een leuk kleinigheidje. Ook kan je gaan voor een scheurkalender of een boek in de aanbieding. 

 

7. Telefoonhoesje

Je kan ook telefoonhoesjes laten maken met een foto, zo maak je je cadeau iets persoonlijker. Hartstikke leuk en van lange levensduur! Je hoeft alleen te weten wat voor telefoon ze heeft. 

 

8. Foto’s

Je kan makkelijk al die Snapchat screenshots laten afdrukken en al jullie leuke momenten verzamelen. Oh is de verjaardag vanavond al? Gelukkig zijn er bedrijven met een snelservice. Dan heb je je foto’s binnen twee uur in je hand. Als je het stom vindt om met een pakje foto’s aan te komen, koop je een waslijntje en wat leuke knijpers en maak je een makkelijk, maar leuk cadeautje dat ze gelijk kan ophangen.

mensen selfie meisjes

9. Memo-bord

Of ze nou goed is met lijstjes maken of enorm chaotisch, het zijn beide goede redenen om een memo-bord te kopen. Kan ze mooi haar lijstjes of afspraken op schijven. Vergeet de stiften vooral niet!

 

10. Struin rond op Aliexpress

Op Aliexpress hebben ze supergrappige gekke spullen die hartstikke leuk zijn om te krijgen en vooral om te geven. Je moet wel ruim van tevoren bestellen, want soms zijn pakketjes een maand onderweg. 

 

11. Eten

Eten is altijd goed. Gekocht, zelf gemaakt of gebakken. Je hebt er zelf natuurlijk ook wat aan als je in de richting van borrelhapjes gaat kijken. Die doen het altijd goed op een feestje.

 

12. Wijn

Wie houdt er niet van wijn? Oké bijna iedereen dan. Maar het meerendeel gaat glunderen bij het zijn van de typische wijnverpakking. Denk wel goed na over de smaak en kleur. Niets is vervelender dan zoete wijn krijgen als je alleen droog drinkt… Verder, zit je met een flesje altijd goed.

 

Shop voortaan al je cadeaus met de stufi van Studenten.net en ontvang cashback!

 

Coverbeeld: Pixabay/Annca