De decembermaand staat vooral in het teken van gezelligheid, lekker eten en samen zijn. Hierbij komt echter vaak een verplichting kijken waar niet iedereen blij mee is: cadeaus inslaan. Of het nou voor je broer, oma of tante is: het blijft lastig. Daarom hebben we 10 originele Sinterklaascadeaus voor familie opgesomd, mocht je geen inspiratie hebben!

 

1. De Netflix Gift Card

Wie heeft er tegenwoordig nou géén Netflix? Oké, je oma misschien, maar dan moet ze dit cadeau maar ruilen met het cadeau van iemand anders. Er zijn zeker weten genoeg andere familieleden die héél graag willen binge watchen, inclusief jijzelf natuurlijk!

 

2. Een wereldkraskaart

Reizen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en iedereen vliegt de hele wereld over. Het is natuurlijk extra leuk om op een creatieve manier vast te leggen waar je bent geweest, en dat kan met de wereldkraskaart. Heb je ook gelijk een nieuw accessoire voor aan de muur!

 

3. Een gastenboek voor op de wc

In eerste instantie lijkt het zo’n ‘wat-moet-je-ermee’ cadeau, maar dit kan leuker zijn dan je denkt. Een tip: hang ‘m extra goed in het zicht tijdens huisfeesten of andere gelegenheden waar personen aangeschoten of dronken kunnen worden. Dan vullen ze het boek schaamteloos in en kun jij de volgende dag genieten van hilarische verhalen!

 

4. Een koptelefoon splitter

Dit is echt zo’n handig ding dat je gewoon niet kunt missen. Je kunt nu oneindig lang – samen met degene die naast je zit – genieten van dezelfde muziek. En dat zonder gedoe te hebben met oortjes. Een heel fijne uitvinding dus! Zo kun je profiteren van de Spotify lijst van een ander als de data op jouw telefoon op is.

 

5. De powerbank

Nog zo’n onmisbare uitvinding. Je zult zien dat een powerbank altijd van pas komt op de momenten dat je deze echt nodig hebt. Altijd handig, ook in het buitenland met vreemde stopcontacten!

 

6. Originele boeken

Dit is een nogal breed begrip waar je veel kanten mee op kunt. Maar wáág het niet om met een boekenbon aan te komen die toch niet wordt uitgegeven waardoor het saldo verloopt (ook zonde trouwens). Geef een kookboek, een bucketlist boek of een boek vol met records cadeau. Maak er wat leuks en persoonlijks van!

 

7. Touchscreen handschoenen

Buiten in de vrieskou iemand whatsappen is praktisch onmogelijk. Typen met handschoenen kan niet omdat je olifantenvingers hebt; typen zonder handschoenen kan ook niet omdat je je vingers amper kunt bewegen door de kou. Maar wees niet getreurd: de touchscreen handschoenen zijn niet voor niets in het leven geroepen! Zo kun je eindeloos whatsappen zonder koude handen te krijgen 

 

8. Sokken

Sokken?! Nee, dit is geen uitgemolken Sinterklaascadeau. Sokken zijn onmisbaar, want je draagt ze in principe elke dag. Bovendien verdwijnt er maandelijks bij iedereen op de een of andere manier wel eentje, waardoor je altijd met enkele exemplaren blijft zitten. Een extra paar kan dus nooit kwaad, en je kunt ze in alle soorten en maten krijgen. Van simpele witte sokken van de Zeeman tot Happy Socks, alles kan.

 

9. De Key finder

Deze is ideaal voor alle chaotische familieleden die altijd hun sleutels kwijtraken. Het enige wat je hoeft te doen is de Key Finder vast te maken aan je sleutelbos en deze digitaal te koppelen aan je smartphone. Als je je sleutels kwijt bent, kun je via je smartphone achterhalen waar ze zijn. Dit wordt duidelijk door een geluid dat de Key Finder produceert. Perfect dus! Moet je alleen niet ook nog eens je smartphone kwijtraken...

 

10. Een lot

Oké, deze is wel een beetje cliché. Vaak ontstaat er wel hysterie tijdens dobbelspellen als er een kans op een miljoen voorbij komt. Het maakt vaak niet uit of dit een December Kalender, een Staatslot of een kraslot is. Iedereen heeft er alles voor over. Strijdlust en hilariteit gegarandeerd!

 

Foto: Pixabay