Hierbij de tien leukste nieuwe Netflix series om te bingewatchen tijdens grauwe herfstdagen.

 

1. Stranger Things – Seizoen 2

Eindelijk zijn de nieuwste afleveringen van de immens populaire Netflix Original Stranger Things toegevoegd. De jonge vrienden krijgen opnieuw te maken met griezelige bovennatuurlijke krachten.

 

2. Designated Survivor – Seizoen 2

Kersverse president Tom Kirkman krijgt ook in het tweede seizoen weer een lading ellende op zijn bord. Ondanks een hoop tegenslagen doet hij zijn uiterste best om Amerika draaiende te houden.

 

3. Dynasty – Seizoen 1

Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van Dynasty. De serie gaat over de superrijke familie Carrington, waar alles draait om het verkrijgen van zo veel mogelijk macht en nog meer geld. De combinatie van sappige geheimen en über-bitches maakt dit tot een heerlijke serie.

 

4. Riverdale – Seizoen 2

Geduld hebben loont, want elke week kunnen we genieten van een nieuwe aflevering van Riverdale. De laatste aflevering van seizoen 1 riep veel vragen op (wie heeft Archie’s vader doodgeschoten en waarom zit Cheryl niet in een gekkenhuis?). Hopelijk biedt het nieuwe seizoen alle antwoorden!

 

5. Broadchurch – Seizoen 3

In het derde seizoen van Broadchurch zien we de oude vertrouwde cast weer terug. Rechercheur Ellie Miller en inspecteur Alec Hardy krijgen te maken met een vrouw die bruut verkracht is. Tijdens hun onderzoek naar de dader komen er weer veel geheimen naar boven in het Britse dorpje.

 

6. The Fall – Seizoen 3

Nog zo’n steengoede Britse detective die je móet kijken! Rechercheur Stella Gibson doet er alles aan om een gestoorde seriemoordenaar te vinden die zich voordoet als familieman.

 

7. The Good Place – Seizoen 2

Eleanor komt na haar dood terecht in de hemel, maar ontdekt al snel dat zij er niet thuishoort. Een hoop humor en bedrog is wat volgt.

 

8. The Sinner – Seizoen 1

Een jonge vrouw heeft iemand doodgestoken, maar kan zich hier niks meer van herinneren. Een rechercheur probeert dit mysterie te ontrafelen.

 

9. Old But Gold: Breaking Bad

Deze geweldige serie bestaat al jaren, maar het is en blijft toch wel één van de beste series ooit gemaakt!

 

10. Nog even Geduld: 13 Reasons Why – Seizoen 2

Iets om alvast naar uit te kijken is het tweede seizoen van 13 Reasons Why. Het vervolg op deze spraakmakende serie wordt begin 2018 verwacht op Netflix.

 

Foto: Unsplash