1. Glazen

Je kent altijd wel iemand die 10 verschillende glazen heeft, maar niet één complete set. Geef daarom een leuke set cadeau. Dit is natuurlijk overal te koop. Als je hippe koffiekopjes, leuke theeglazen en andere dinnerware zoekt slaag je zeker bij de Bijenkorf en made.com.

 

2. Fairtrade cadeautjes

Fairtrade cadeautjes zijn ook een leuke trend. Bijvoorbeeld een Bio thee box of fairtrade kaarsen. Je kunt dit vinden op de website ecogoodies.nl.

 

3. Een activiteit

Vakantieveiling heeft vaak leuke acties voor uitjes. Geef in plaats van een cadeau een voucher voor een activiteit. Bijvoorbeeld een verwendagje weg of avondje uit. 

4. Voor het reislustige type

Heb je een echte ´wanderlust´ die je een leuk cadeau wilt geven? Op aliexpress staan leuke paspoorthoezen. Van een Marvel comics paspoorthoes tot customized hoesjes. Het enige nadeel is dat je heel erg op tijd moet bestellen.

5. Een plaid

Oké, een dekentje is een redelijk cliché cadeau, maar wie kan dat nu niet waarderen in de wintermaanden? Heel handig is dat je dit overal kunt kopen, van de Action en Primark to Wehkamp en Sissy Boy. 

6. Sieraden

Voor de sieraden liefhebber heeft Groupon een leuk cadeau. Groupon verkoopt kalenders met daarin swarovski sieraden. Aan het einde van de decembermaand heb je een leuke armband met bedeltjes, oorbellen en een ketting.

7. Een letterbord

Niets is zo leuk als een cadeau met een persoonlijk tintje. Koop een retro letterbord en zet hier een persoonlijk berichtje op. Deze vind je goedkoop bij onder andere de de action en xenos. Een houten letterbord die zeker niet standaard is kun je kopen bij comfyh.com. 

8. Voor de interieurliefhebber

H&M home heeft leuke en betaalbare items voor de echte vtwonen liefhebber. Je vindt hier echt alles voor je inrichting. Een paar leuke cadeau´s: een sieradenkist van glas en goud, een vaas van een hoofd, design karaf of een mooie opbergmand (waar je andere cadeautjes mooi in kunt stoppen).

9. Voor de man met een baard

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand met een baard dan zou je een barber bon cadeau kunnen geven. Zo´n speciale behandeling bestaat uit veel meer dan alleen de baard trimmen. Dit zal ongetwijfeld een succes zijn!

10. Net iets meer dan een plant

Een plantje mag misschien een cliché cadeautje zijn, een ecosysteem in een fles of vaas is dat zeker niet. De naam van het ecosysteem zegt het al, het onderhoudt zichzelf. Handig voor wie van groen houd maar geen groene vingers heeft.