1. Stedentripjes

Maandag kon je het al zien: ik heb een top 5 van de Nederlandse steden die ik heel graag nog eens wil bezoeken samengesteld. Nu vlak voor de examens heb ik totaal geen tijd om die top 5 af te gaan werken, maar in de maanden erna wel!

2. Geld verdienen

Eh tsja… Voor al die stedentripjes (inclusief cafébezoekjes, shopsessies en treinkaartjes) moet ik natuurlijk wel wat geld op zak hebben. En ook voor als ik aan mijn studie ga beginnen is het best fijn om een beetje gespaard te hebben!

3. Lekker veel naar buiten

In mei, juni en juli is het vaak lekker weer.  Daar wil ik van gaan genieten, en hárd.

4. Picknicken

Even wat lekkere hapjes in elkaar flansen,  en een kleedje + muziek mee. Dat is alles wat je nodig hebt voor een fijne picknick. En oh: ook wat vrienden natuurlijk :)

5. Examenfeestjes

Oké, in die maanden dat jij (andere eindexamenscholieren) en ik vakantie hebben moeten er natuurlijk nog een heleboel mensen werken en naar school, maar het voordeel is dat al jouw ex-klasgenootjes dan ook vakantie hebben! De perfecte tijd voor gezellige examenfeestjes dus :)

Anniek boek weggooien

NIET meer aan al die boeken denken :)

6. Eindelijk beginnen aan dat must-read-boekenlijstje

Ik heb zóveel boeken die ik nog een keertje wil lezen… Misschien dat ik er na mijn examens dan eindelijk tijd voor heb.

7. Lekker creatief bezig zijn

Een beetje hetzelfde verhaal als bij die boeken: ik heb zoveel ideeën, maar het ontbreekt me nogal aan tijd nu. In de vakantie wil ik lekker veel bezig gaan met fotograferen, schilderen, tekenen en DIY’en!

8. Veel koken

Overdag op zoek gaan naar fijne receptjes, en dan ’s avonds lekker uitgebreid koken. Ik heb er nu al zin in.

9. Meer bloggen

Op dit moment ben ik zo druk met leren en schrijven voor Studenten.net, dat ik best wel weinig tijd overhoud om te schrijven voor mijn eigen blog. Het lijkt me heel fijn om na de examens er weer wat intensiever mee bezig te kunnen zijn!

10. RELAXEN

En vooral: RELAXEN. Daar ben ik onwijs aan toe.

Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie?

Meer van Anniek

Meer van de andere Helden