1. Ga tuinieren

Heb je groene vingers? Dikke kans dat je voor een leuke vergoeding aan de slag kan bij oudjes bij jou in de buurt. Zij een mooie tuin, jij een mooi zakcentje!

 

2. Op huisdieren passen

Veel mensen met huisdieren vinden het zielig om hun beestje in een opvang te stoppen als ze een weekend weg zijn. Het liefst vragen ze de buren, maar die zijn er na een tijdje ook wel weer klaar mee. Plaats een advertentie op Marktplaats of een hang een briefje op in de supermarkt. 

 

3. Prijsvragen invullen

Niet echt een vaste baan, maar er zijn iedere dag tientallen prijsvragen waarbij je geld of iets leuks kan winnen. Als je er een paar per dag invult, maak je best een kans.


4. Je eigen kamer verhuren

Ben je toch bijna nooit thuis omdat je altijd bij je liefje of beste vriend/vriendin bent? Denk er dan eens over na om je huis te verhuren in de weekenden tegen een leuk prijsje. 

 

5. Privéchauffeur

Als je het leuk vind om stukjes te rijden kan je privéchauffeur worden. Je moet vaak wel 21 zijn en twee jaar in het bezit zijn van je rijbewijs. Oh en je moet een zwart of donkergrijs pak dragen, je rijdt tenslotte wel topmensen rond.

 

6. Medicijnen testen

Je kan een hoop geld verdienen door medicijnen te testen. Je moet dan wel aan bepaalde eisen voldoen. Het is niet bepaald easy money. Want er kunnen natuurlijk ook bijwerkingen aan vast zitten… Denk er dus goed over na.

mensen-medicijnen

 

7. Figureren in films

Altijd al jezelf terug willen zien in de bios? Dan kan je je aanmelden voor figurantenrollen. Het levert wat op en je kan tegen iedereen zeggen dat je in een film gespeeld hebt.

 

8. Mystery shopper

Hoe leuk? Shoppen voor iemand anders! Er zijn best veel bedrijven die een mystery shopper aannemen om te kijken hoe de klantvriendelijkheid in een filiaal is, hoe de winkel er uit ziet en of je makkelijk kan ruilen. 

 

9. Kistdrager

Heb je er ooit aan gedacht om kistdrager te worden bij begrafenissen? Het betaalt goed en er zijn regelmatig vacatures te vinden.  

 

10. Geld verdienen met je stem

Heb je een mooie stem? Gebruik hem! Je kan verschillende dingen inspreken zoals reclames of promoties, maar je kan ook een boek voorlezen en inspreken. Maak gebruik van de kwaliteiten die je hebt!

Ga je binnenkort solliciteren? Deze fouten maak je na het lezen van dit artikel nooit meer!

 

Bron: Plazilla