Wie zijn wij?

Studenten.net wordt gemaakt vóór en dóór studenten. Dit zijn onze redacteuren. Wil jij ook schrijven voor Studenten.net? Mail dan naar redactie@studenten.net.

Age
Auteur

Age Morris

Age Morris is huis/tuin/keukenexpert op het gebied van 'Relaties en De Liefde'. Iedere twee weken bericht hij hierover op Studenten.net. Kijk ook eens op www.helemaalhopeloos.nl en www.goeroeland.nl.

Anniek
Auteur

Anniek Verhooren | Eindhoven

Anniek is geboren en getogen in Limburg, maar besloot de Limburgse heuvels achter zich te laten om Communicatie te studeren op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Hier woont ze op kamers in het leukste studentenhuis dat je in deze stad gaat vinden.

Anoek
Auteur

Anoek van der Riet (20) | Rotterdam

Anoek is derdejaars communicatie en media studente. Ze is opgegroeid in het Veluwse dorpje Ermelo, maar voor haar studie besloot ze de heiden en bossen te verruilen voor de stad Rotterdam. Ze houdt enorm veel van haar kat Wodka en is verslaafd aan Netflix en schattige dierenfilmpjes.

Anouk
Auteur

Anouk Duba (21) | Amsterdam

De Rotterdamse Communicatie student Anouk Duba vertrok een jaar geleden naar Amsterdam om daar stage te lopen, ze kwam in een leuk studentenhuis terecht en bleef! Nu er ook nog een club naast is gekomen, zit ze daar meer dan goed. Anouk houdt daarnaast van reizen, wijn en koffie!

Anouk
Auteur

Anouk Onderwater (22) | Amsterdam

Anouk Onderwater is masterstudent Journalistiek en Nieuwe Media en vertrekt nooit meer uit Amsterdam. Schrijft graag en is gek op het maken van lijstjes. Je maakt haar dan ook nergens blijer mee dan met een nieuw notitieboekje. Zou het liefst alleen maar reizen, houdt van koken en schoonmaken (ja, echt).

Anton
Auteur

Anton van Rijn (21) | Groningen

Anton van Rijn is derdejaars student Russisch. Met een Russische moeder is het niet gek dat hij juist voor die taal gekozen heeft. In zijn vrije tijd bekijkt hij de wereld graag vanuit een zweefvliegtuig. Met beide benen aan de grond, is hij voornamelijk aan het schrijven. 

Dana
Auteur

Dana Dikkers (19) | Zwolle

Dana Dikkers is tweedejaarsstudent journalistiek. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze iets met schrijven wilde doen, maar radio en tv vindt ze minstens zo leuk. Op Studenten.net vind je elke maand twee artikelen van haar over de meest uiteenlopende onderwerpen!

Eleanor
Auteur

Eleanor Crick | Utrecht

Eleanor Crick (22) is derdejaarsstudent journalistiek in Utrecht en woont in een gezellig, maar ook rommelig studentenhuis met 14 anderen. In haar vrije tijd loopt ze hard, schrijft ze en eet ze pasta. Ze heeft een eigen blog www.loopdepressievrij.com, waar ze schrijft over haar sponsorloop ‘Loop Depressievrij’.

Erik
Auteur

Erik Kuyper | Leeuwarden

Hidde
Auteur

Hidde De Vries | Los Angeles

Na zijn studie vertrok Hidde de Vries naar Amerika waar hij als regisseur afstudeerde aan de University of California. Momenteel is hij bezig met het produceren van zijn eerste Amerikaanse film 'Like'. Elke twee weken lees je hier een blog over zijn (studenten)leven en de vorderingen van zijn film.

Laura
Auteur

Laura Van Horik (20) | Utrecht

Laura van Horik is studente journalistiek in Utrecht, en geboren en getogen in Giessenburg. Om alvast ervaring op te doen, werkt ze voor een aantal kranten. Na haar studie wil ze dolgraag aan de slag als misdaadverslaggeefster. Een aantal keer in de maand zal ze artikelen schrijven voor deze site.

Leroy
Auteur

Leroy Koch (21) | Heerlen

Leroy Koch is derdejaars psychologiestudent. Hoewel hij psychologie studeert, ligt zijn interesse stiekem veel meer bij de politiek en journalistiek. Wanneer hij niet bezig is met zijn studie of bijbaantje speelt hij liefst piano of een potje pool met vrienden. Als (eind)redacteur assisteert hij studenten.net met tekst en uitleg.

Linda
Auteur

Linda Passies (26) | Zwolle

Linda is hoofdredacteur en taalnazi van Studenten.net. Is diep teleurgesteld als iemand Nutella chocoladepasta noemt (want dat is wél lekker!), studeerde journalistiek in Zwolle en is daar blijven hangen vanwege de 'oosterse' nuchterheid.

Liz
Auteur

Liz Huisman (19) | Wognum

Liz is tweedejaarsstudente communicatie- en informatiewetenschappen in Amsterdam, maar woont nog lekker thuis! In haar vrije tijd is ze creatief bezig, kookt en bakt ze regelmatig en doet ze leuke dingen met vriendinnen en haar vriend. Ze vindt het heerlijk om te schrijven en is daarom een tekstbureau begonnen: www.zinvolteksten.nl.

Malou
Auteur

Malou de Jong | Utrecht

Malou de Jong woont in Utrecht en is student Media, Informatie & Communicatie. Ze is regelmatig te vinden in de sportschool maar ondanks dat eet ze het liefst de hele dag pindakaas en andere slechte dingen. Ze houdt ervan om dingen te onderzoeken/uitproberen (met een vleugje sarcasme). Zie ook www.maloudejong.wordpress.com.

Nina
Auteur

Nina Juffermans | Utrecht

Nina Juffermans studeert journalistiek in Utrecht en kan na 4 jaar nog steeds de weg niet vinden in deze stad. Filmen, fotograferen, schrijven en biertjes drinken behoren in het rijtje hobby's. En haar passie voor koffie en baarden is zowel typerend als opmerkelijk te noemen.

Noortje
Auteur

Noortje Hooghiem | Amsterdam

Na een tussenjaar in Engeland en twee studentenjaren in Enschede woont Noortje (20) sinds kort in Amsterdam. Hier doet ze een (nog) uitzichtloze poging tot erachter komen wat ze wil. Loopt op dit moment stage bij een productiebedrijf, maar start binnenkort met een minor Psychologie. Praat graag, luistert nog liever.

Rianne
Auteur

Rianne Pelleboer (25) | Utrecht

Rianne Pelleboer is een journalistiekstudent uit Utrecht en een echte wereldreizigster. Zo reisde ze de afgelopen jaren door grote delen van Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Naast haar studie kookt en danst ze graag en in de vrije uurtjes oefent ze met liefde lastige yogahoudingen zoals de handstand.

Rick
Auteur

Rick Veldman | Groningen

Rick Veldman is zesdejaars student sociale geografie en planologie en al zes jaar woonachtig in Groningen. Hij combineert studie met een actief studentenleven, met als grootste voorbeeld een bestuursjaar bij zijn tennisvereniging Veracket. In zijn vrije tijd schrijft hij graag, tennist hij regelmatig en is altijd in voor spontane uitstapjes.

Roosmarijn
Auteur

Roosmarijn Geut (23) | Groningen

Roosmarijn Geut heeft eerst haar studie communicatie afgerond in Zwolle. Onder het motto 'Er gaat niets boven Groningen' was de keuze om door te studeren natuurlijk snel gemaakt. Op dit moment is ze bezig met het afronden van haar master Communicatiekunde en geniet ze volop van haar studentenleven!