Wie zijn wij?

Studenten.net wordt gemaakt vóór en dóór studenten. Dit zijn onze redacteuren. Wil jij ook schrijven voor Studenten.net? Mail dan naar redactie@studenten.net.

Anne
Auteur

Anne de Andrade | Amsterdam

Anniek
Auteur

Anniek Andringa

Hoi! Ik ben Anniek, een 17-jarig meisje dat nu in VWO6 zit, en dol is op schrijven en fotograferen. En oh, eigenlijk op nog veel meer: bijvoorbeeld op schilderen, healthy (en wat minder healthy) receptjes uitproberen, en fashion.

Anniek
Auteur

Anniek Verhooren | Eindhoven

Anniek is geboren en getogen in Limburg, maar besloot de Limburgse heuvels achter zich te laten om Communicatie te studeren op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Hier woont ze op kamers in het leukste studentenhuis dat je in deze stad gaat vinden.

Anoek
Auteur

Anoek van der Riet (20) | Rotterdam

Anoek is derdejaars communicatie en media studente. Ze is opgegroeid in het Veluwse dorpje Ermelo, maar voor haar studie besloot ze de heiden en bossen te verruilen voor de stad Rotterdam. Ze houdt enorm veel van haar kat Wodka en is verslaafd aan Netflix en schattige dierenfilmpjes.

Anouk
Auteur

Anouk Duba (21) | Amsterdam

De Rotterdamse Communicatie student Anouk Duba vertrok een jaar geleden naar Amsterdam om daar stage te lopen, ze kwam in een leuk studentenhuis terecht en bleef! Nu er ook nog een club naast is gekomen, zit ze daar meer dan goed. Anouk houdt daarnaast van reizen, wijn en koffie!

Anouk
Auteur

Anouk Onderwater (22) | Amsterdam

Anouk Onderwater is masterstudent Journalistiek en Nieuwe Media en vertrekt nooit meer uit Amsterdam. Schrijft graag en is gek op het maken van lijstjes. Je maakt haar dan ook nergens blijer mee dan met een nieuw notitieboekje. Zou het liefst alleen maar reizen, houdt van koken en schoonmaken (ja, echt).

Anton
Auteur

Anton van Rijn (21) | Groningen

Anton van Rijn is derdejaars student Russisch. Met een Russische moeder is het niet gek dat hij juist voor die taal gekozen heeft. In zijn vrije tijd bekijkt hij de wereld graag vanuit een zweefvliegtuig. Met beide benen aan de grond, is hij voornamelijk aan het schrijven. 

Bob
Auteur

Bob van Os | Rotterdam

Bob is derdejaarsrechtenstudent in Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Buiten zijn studie doet hij aan hardlopen en fitness en is hij ook geregeld op studentenvereniging Het RSG te vinden. Het studentenleven is een drukke mix van studie, commissies en feesten maar is daarom ook zo fantastisch mooi.

Boïse
Auteur

Boïse Lamsma (19) | Enschede

Boïse stelt zichzelf meestal voor als Bo, aangezien mensen een trema niet altijd lijken te begrijpen. Ze reist graag heel Nederland door voor haar stage om jongeren bewust te maken van wat er speelt in de wereld. Ze studeert social work in Enschede, is ze verslaafd aan Starbuckskoffie en concerten.

Dana
Auteur

Dana Dikkers (19) | Zwolle

Dana Dikkers is tweedejaarsstudent journalistiek. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze iets met schrijven wilde doen, maar radio en tv vindt ze minstens zo leuk. Op Studenten.net vind je elke maand twee artikelen van haar over de meest uiteenlopende onderwerpen!

Emma
Auteur

Emma de Koning | Rotterdam

Emma is een 22-jarige masterstudente econometrie aan de Erasmus Universiteit. Ze heeft in het tweede jaar van haar studie toch besloten om lid te worden bij een studentenvereniging en op kamers te gaan. Nu woont ze samen met twee leuke vriendinnen in Rotterdam. Naast studeren houdt ze ervan om gezellig wijn te drinken met vriendinnen en is ze druk bezig met commissies.

Erik
Auteur

Erik Kuyper | Leeuwarden

Eva
Auteur

Eva Grashof | Rotterdam

Eva (21) woont en studeert in Rotterdam en is derdejaars psychologiestudent. Gedurende de week houdt Eva zich bezig met studeren, hockeyen en series kijken en is ze actief lid op de studentenvereniging Het RSG. Naast bier drinken en feesten organiseert Eva veel activiteiten op de vereniging. Door alle activiteiten krijgt haar grootste hobby, slapen, soms iets minder aandacht. Maar ja, niemand herinnert zich over 10 jaar de avonden dat je...

Fiona
Auteur

Fiona Nieuwenhuis | Rotterdam

De 19-jarige Fiona is eerstejaarsstudente economie & bedrijfseconomie. Ze woont sinds dit jaar op kamers in Rotterdam, wat slechts een uurtje reizen is van haar geboorte plaats Voorburg. Ze heeft jaren lang gesoftbald, maar daar is nu een studentenvereniging en de druk voor ‘t halen van haar P voor in de plaats gekomen. Verder reist Fiona graag zo is ze al eens in Australië en Indonesië geweest. Vrienden, creatief bezig...

Hidde
Auteur

Hidde De Vries | Los Angeles

Na zijn studie vertrok Hidde de Vries naar Amerika waar hij als regisseur afstudeerde aan de University of California. Momenteel is hij bezig met het produceren van zijn eerste Amerikaanse film 'Like'. Elke twee weken lees je hier een blog over zijn (studenten)leven en de vorderingen van zijn film.

Jasper
Auteur

Jasper Bastiaansen | Rotterdam

Jasper (25) is een derdejaarsstudent van de lerarenopleiding geschiedenis aan de Hogeschool Rotterdam. In zijn vrije tijd is Jasper een actief lid van het Rotterdamsch Studenten Gezelschap, waar hij al een aantal commissies heeft gedaan en nu de Eurekaweek mag faciliteren.

Kenza
Auteur

Kenza Benjekra

Hi! Mijn naam is Kenza, 20 jaar en ik studeer aan de Hogeschool voor Journalistiek in Utrecht. Naast mijn opleiding ben ik bezig met een gezondere leefstijl, jullie zullen daar dan ook veel over lezen/zien. Verder ben ik te vinden met mijn vriendinnen en klasgenoten. Enjoy!

Laura
Auteur

Laura Van Horik (21) | Utrecht

Laura van Horik is studente journalistiek in Utrecht, en geboren en getogen in Giessenburg. Om alvast ervaring op te doen, werkt ze voor een aantal kranten. Na haar studie wil ze dolgraag aan de slag als misdaadverslaggeefster. Een aantal keer in de maand zal ze artikelen schrijven voor deze site.

Leroy
Auteur

Leroy Koch (21) | Heerlen

Leroy Koch is derdejaars psychologiestudent. Hoewel hij psychologie studeert, ligt zijn interesse stiekem veel meer bij de politiek en journalistiek. Wanneer hij niet bezig is met zijn studie of bijbaantje speelt hij liefst piano of een potje pool met vrienden. Als (eind)redacteur assisteert hij studenten.net met tekst en uitleg.

Linda
Auteur

Linda Passies (27) | Zwolle

Linda is hoofdredacteur en taalnazi van Studenten.net. Is diep teleurgesteld als iemand Nutella chocoladepasta noemt (want dat is wél lekker!), studeerde journalistiek in Zwolle en is daar blijven hangen vanwege de 'oosterse' nuchterheid.