Binnen 10 minuten geld op je rekening!

Dankzij FE- Minikrediet!

Het FE-Minikrediet is een kortlopende lening (15 of 30 dagen) van maximaal 400 euro groot die binnen 10 minuten op je rekening staat. Lekker handig!

Cadeautjes, vuurwerk, het zijn weer dure tijden. Het minikrediet is dé uitkomst voor studenten vanaf 21 jaar die tijdelijk behoefte hebben aan een kleine lening. Als je nog geen klant bent van Ferratum duurt het c.a. 24 uur voordat het geld op je rekening staat, daarna dus binnen 10 minuten! Aanvragen gaan via internet of je mobiele telefoon...lekker makkelijk. Lees wel eerst de voorwaarden op de website voordat je een aanvraag doet.

Ferratum is de eerste Nederlandse aanbieder van minikredieten. Ferratum financiert kleine en onverwachte uitgaven van consumenten met een gezonde financiële huishouding. Momenteel heeft Ferratum 160.000 klanten wereldwijd en is actief in 11 landen.

copyrights © 2007 Studenten.net - Gepubliceerd op 11-12-2007

Terug naar de homepage

Share/Bookmark

Nieuw in Financieel

Reacties

IK HEB HET NOODEG VOOR MIJN RIJBEWIJS

Door HOLTUIJSEN, 25 april 2008 | 0:21

Als je een keer in geldnood zit dan is het makkelijk, maar de andere maand moet je het geld weer terugbetalen en behandelingskosten. als je bijv 600 euro leent dan krijg je 482 euro. dit kost je dus 118 euro aan behandelingskosten dat is op jaar basis 1416 euro. want de ander maand kom je weer tekort. dan ga je weer lenen. en op een gegeven moment kijk je of er nog meer aanbieders zijn. daar ga je ook een lening bij afsluiten. en zo zit je na een tijdje met je handen in je haar hoe je dit gaat oplossen. Dus denk goed na!!!!!. Je kan beter geld opzij zetten voor ongemakken dan dat je geld gaat lenen bij deze aanbieders. Op het moment dat je het nodig hebt halen ze je uit de brand maar na verloop van tijd heb je zoveel behandelingskosten gemaakt dat je wel 10 wasmachines hebt kunnen kopen. Alleen als je het daadwerkelijk nodig hebt en de volgende maand geen lening meer hoeft te nemen dan is het makkelijk.

Door Kristel, 26 maart 2009 | 9:42

eee uhh ik weet niet maar je kan je abbonement gewoon blokeren hoor hahaha

Door benjatricka, 18 september 2009 | 17:17

geld lenen is toch geen optie meer...de site hoekanikrijkworden.eu vertelt je hoe je geld verdiend met je latop gewoon in je studentenhuis.

Door www.hoekanikrijkworden.eu, 7 april 2012 | 16:04

Reageren


(max 2000 tekens)

Woord niet leesbaar? Klik hier voor een nieuw woord.
http://www.studenten.net
tempus fugit