DE BUURVROUW!

Auteur: Age Morris |
Gepubliceerd op 09-08-2010

"Hoe of het met me is? Je wilt weten hoe of het met me is? Kijk je weet dat ik overal de vrolijke noot ben, in ieder gezelschap. Of ik nu met z'n honderden ben of thuis alleen op de bank met een kopje thee zit, ik ben altijd de vrolijke noot. Geen probleem. Dat weet jij ook als de beste! En ik laat me ook door niemand bij de pakken neerzetten, nee, dat zal Alie van der Akkertjes van z'n lang zal ze leven niet gebeuren. Maar de buurvrouw, jeweetwel, die links van me woont als je ook van links de straat inkomt, nou die is me toch de spuitgaten aan het uitlopen!

Nee, het is niet die ene buurvrouw maar die andere, die met die iets dikkere kop, maar dat maakt niet uit. Het is die waarvan d'r man me een keertje tijdens de buurtbarbecue heeft sufgeneukt. Ja die! Janouja, ik begrijp ook wel dat je dat niet leuk vindt, maar we waren allemaal dronken met z'n allen en dan gebeuren dat soort dingen, ja toch!!! Want we zijn allemaal mensen en je weet dat ik een mens alleen ben en nu wil ik niet zeggen dat ik daarom de buurman moest neuken, maarja, hij was er en ik was er, en je weet dat ik overal de vrolijke noot ben, en ja, en, maar ik blijf erbij dat ik technisch gezien toch een soort van verkracht werd door hem, op een best wel lekkere manier, hoor, maar toch, weetjewel.

En we hebben het daarna eigenlijk nooit meer gedaan, en het is nou ook weer niet zo dat ik de enige ben waarin hij z'n lolly steekt, maarja, ik ben wel de enige die zij min of meer 100 procent betrapt heeft en waarop ze dus nu een gezicht kan plakken. Nou die buurvrouw die loopt dus de spuitgaten uit want sinds ze d'r vent bij de straatstenen heeft gedumpt heeft ze dus nadaniks meer te doen en is ze mij dus van voren en van achteren aan het beloeren en in de gaten aan het houden! Ja, wat ik ook doe, weetjewel, ik voel d'r aanwezigheid gewoon door die gordijnen heen prikken!

Ja en daarbovenop heeft ze dus besloten dat alle duiven weg moeten! Ja, en die duiven die zijn mijn alles! Dat weet jij ook als de beste! Kijk ik blijf onder alle omstandigheden de vrolijke noot natuurlijk,en Alie van der Akkertjes laat zich door niets of niemand ontruimen, maar zonder m'n dagelijkse portie duiven zal ik er toch wat pillen tegenaan moeten gooien! En ja, het zijn er inderdaad wel een stuk of 100 geworden inmiddels, maar da's nou ook weer hartstikke gezellig! Ja toch!!! En ze zitten of schijten nou ook weer niet direct in haar tuin, dus, maar goed, dat krijg je blijkbaar als je eens een keertje met je buurman hebt geneukt! Terwijl ze weet dat dat op die barbecue een akkefietje was omdat ik uit principe gewoon van andermans buurmannen afblijf en ook gewoon een paar goeie vibootjes heb liggen! Maar ja, soms heeft vlees gewoon echt vlees nodig, want waar zijn we anders allemaal mensen voor!

Nou en omdat zij me dus nou toch eigenlijk loopt te stalken vanachter die gordijnen van d'r, voer ik een soort van stille lawaaioorlog. Jeweetwel, tijdens de afwas met potten, pannen en bestek en borden enzo smijten, extra veel wassen draaien en dan ook lekker midden in de nacht en dan ook lekker hard stofzuigen en overal tegenaan stoten en de radio en de tv laten krijsen en schreeuwen! Maar natuurlijk heel subtiel allemaal en niet te overdreven want anders heb je zo de wijkagent weer op je stoepje staan en dan heeft Alie van der Akkertjes het ineens weer eens allemaal gedaan, want zo gaat dat toch met een vrouw alleen, dusja. Maar concluderend ben en blijf ik dus gewoon de vrolijke noot!!!"

Age Morris is huis/tuin/keukenexpert op het gebied van 'Relaties en De Liefde'. Iedere twee weken bericht hij hierover op Studenten.net.

Hou je vrienden op de hoogte

Copyright © Age Morris - juni 2009
Advertentie
Advertentie
Evenementen
Advertentie
Partners
Contactgegevens
Johan Huizingalaan 763A - 1066VH Amsterdam