Blog | Aan de beurt... Tommy Copyright

Gepubliceerd op 02-12-2011

Godverdomme de vierde al! De afgelopen dagen ben ik er maar weer eens achter gekomen dat ik me redelijk gezegend mag voelen met het pannetje Bobotie wat er in mijn bovenkamertje pruttelt. Er zijn namelijk minder bedeelden onder ons. En dat wisten we natuurlijk allemaal, want degenen die zich een beetje in mijn levensstijl kunnen vinden neuken zich suf aan zulk volk.

Toch blijft het apart. Apart dat er veel volk rondloopt dat het met een veel minder lekker stamppotje moeten doen. Zonder dan ook maar iemand te beledigen moet je dan denken aan een 3 dagen oude en tevens uitgedroogde boerenkoolstamppot zonder Hema rookworst en ook nog eens exclusief de lekkere jus die Jarred Moonshine altijd maakt.

Uitgedroogde boerenkoolstamppotters lezen dit blog wellicht ook wel , dus hier volgt voor jullie de vereenvoudigde uitleg. De druif. Je hebt druiven met een pit en druiven zonder een pit, waarvan laatstgenoemde wellicht beter bekend staat als de 'pitloze druif'. Mensen met enig verstand hadden deze hint hoogstwaarschijnlijk niet nodig gehad, en zijn dus een druif met een pitje. De mensen die de hint om een of andere reden wel nodig hadden zijn dus een pitloze, dan wel periodiek pitloze, druif. Sorry folks.

De pitloze druif kunnen we naar aanleiding van mijn uitvoerige onderzoek onderscheiden in twee soorten: de periodiek pitloze druif en de permanent pitloze druif.

In het geval van de periodiek pitloze druif spreekt men van een kortstondig hersenloos moment, oftewel een blundermomentje. Onder de noemer periodiek vallen zowel de momenten van 1 seconde alsmede de momenten van meer dan 2 minuten. Een speciale buitencategorie van de periodiek pitloze druif is de aaneengeschakelde-ketting-periodiek pitloze druif. Dit is een periode van meer dan 1 uur waarin verschillende domme blunders, stommiteiten worden begaan of ondoordachte acties worden uitgevoerd. Ook kennen we de zwarte druif, in de volksmond beter bekend als de 'Neger' of als de ' Marokkaan'.

De permanent pitloze druif is een wezen dat permanent last heeft van de bovengenoemde symptomen. Over het algemeen is een permanent pitloze druif te herkennen aan een ietwat glazige blik in de ogen en een zeer gefronste en tevens verontwaardigde blik als er een vraag aan hem/haar word gesteld. Permanent pitloze druiven klagen veel, zien er vaak onverzorgd dan wel oververzorgd uit en hebben niet het vermogen om een fatsoenlijke conversatie te voeren. Een andere 'leuke' eigenschap van de permanent pitloze druif is zelfoverschatting. Deze eigenschap zorgt er dagelijks weer voor dat vele miljoenen mensen op de televisie kunnen genieten van programma's zoals Idols en X-factor. Over het algemeen werkt de permanent pitloze druif, met veel trots, vanaf zijn of haar 15e levensjaar tot zijn of haar 24e levensjaar in een supermarkt of bij de lokale Schlecker/Action (suggesties daargelaten). Zoals bij de normale echte druiven groeien er van deze ook weer, al dan niet ongewenst, weer nieuwe druiven. De oorzaak hiervan is dat de permanent pitloze druif zich probeert te kruisen met een andere permanent pitloze druif, of zich graag een keer wil laten vernederen door een zeer niet pitloze druif die graag een keer zijn gistingsproces wil uit proberen maar zich boven al niet zou willen voortplanten met deze pitloze druif.

Bij deze dan ook een waarschuwing, lieve slimme lezers en trouwe aanhangers. Gebruik uw door Studenten.net vervaardigde brein en neuk er lustig op los. Pitloos of niet, verschans die druiven! Maar vergeet vooral niet afdoende veiligheidsmaatregelen te treffen. Bij de Action verdien je namelijk niet zo'n topsalaris, dus je weet wel waar die pitloze druifjes op uit zijn!

Aan de beurt...
Tommy B.C. Copyright en Jarred A.N. Moonshine zijn (niet zomaar) studenten en bloggen elke vrijdag en zaterdag op Studenten.net over hun studentenleven vol seks, drank, drugs en hun visie daarop. Zelf beschrijven ze het als 'non-fictieve proza, geschreven voor vermaak en walging, gebaseerd op waargebeurende overdrijvingen van de werkelijkheid'.

Volg @TommyCopyright en @JarredMoonshine ook op Twitter

Hou je vrienden op de hoogte

Copyright © 2011 Studenten.net
Advertentie
Advertentie
Evenementen
Advertentie
Partners
Contactgegevens
Johan Huizingalaan 763A - 1066VH Amsterdam