Win een American Fridge!

Gepubliceerd op 03-11-2010

De komende maanden daalt de temperatuur steeds verder en breng je weer de nodige uurtjes binnenshuis door. Om tijdens de wintermaanden niet verlegen te zitten om een gezellige hoeveelheid gekoelde drank, geeft Studenten.net een echte American Fridge weg. Doe mee en win!

Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een foto maken van je oude koelkast! Studenten.net roept daarom elke student op om naar zijn koelkast te lopen en een foto te maken. In je koelkast moet tenminste 1 blikje staan van de volgende merken: CaptainMorgan/cola, J&B/cola, Gordons/Tonic, Smirnoff/Apple of Smirnoff/cola.

Upload je foto
Daarna upload je de foto hier en dan is het alleen nog maar afwachten of je de gelukkige winnaar bent. Uit deze inzendingen trekt de notaris deze maand 1 gelukkige winnaar. Diageo komt de American Fridge persoonlijk bij je afleveren met hun actiebus en cameraploeg.

1q84
Omdat ik het nu moet doen met mijn geïmproviseerde blikjes waar ik alleen naar kan kijken op het bureaublad van mijn laptop, omdat de huidige koelkast het nogal eens laat afweten.... En wat is er nou viezer dan een lauw blikje drinken? Jak! Ranzig!
Iris
Andere inzendingen:

American Fridge

Omdat we te weinig ruimte hebben!
Bart
American Fridge

We mogen dan niet van alles in onze ijskast hebben staan, we doen er wel hele vette shit mee! Daarom!
Maik
American Fridge


Omdat deze koelkast al 4 x kapot is gegaan!! Hij staat dus op instorten!
Thijs
American Fridge

A real American fridge voor ons huis dat is werkelijk cool. naast een âcooleâ voorraad drank ook ruimte voor gezond: dat geeft mij en mijn huisgenoten een bijzonder goed gevoel! Oranje wortels en een mix met rood,geel en groene paprika naast Captain Morgan, een mix van Caribbean rum met cola. Is het fris, vrolijk en fruitig als ik in de fridge kijk Dan voel ik mij, in mijn studentenhuis, als een koning zo rijk.
Linde
American Fridge

Zo kan het echt niet langer. Kijk toch zelf...
Bastiaan
American Fridge

Dan past er meer als 1 blikje per keer in.
Joel

Hou je vrienden op de hoogte

Copyright © 2010 Studenten.net
Advertentie
Advertentie
Evenementen
Advertentie
Partners
Contactgegevens
Johan Huizingalaan 763A - 1066VH Amsterdam