Waarom je een nieuwe iPad nodig hebt

Je iPad kan van alles voor je zijn: je browser, je brievenbus, je favoriete tijdschrift, je gameconsole, een manier om te (video)chatten met je vrienden, je tv. Allerlei voor de hand én niet voor de hand liggende dingen kun je béter doen met een nieuwe iPad. Waarom?

Apple iPad.

Als je de nieuwe iPad oppakt, valt het kwartje. We zetten ze op een rij:

Omdat hij beter is dan de vorige versies
Om de tastbaarheid te vergroten zijn de basiselementen van de iPad verbeterd: het display, de camera en de draadloze verbinding. Mede daardoor kun je op de nieuwe iPad van de derde generatie veel meer dingen doen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Omdat je geen (video)camera meer nodig hebt
De nieuwe iPad is uitgerust met de 5-megapixel iSight-camera van Apple. Dankzij de geavanceerde optische voorzieningen kun je prachtige foto's en 1080p HD-video's maken.

Omdat er voor alles een app is
Apps voor iPad zijn een klasse op zich. Elk van de ruim 200.000 apps is namelijk speciaal ontworpen voor iPad: voor het prachtige 9,7-inch scherm, Multi-Touch, de versnellingsmeter, de gyroscoop, noem maar op.

Omdat je overal online kunt zijn
Je gebruikt je iPad vaak, dus je neemt 'm overal mee naartoe. De nieuwe iPad biedt de meest uitgebreide ondersteuning voor netwerken in de hele wereld. Hij heeft gsm-antennes die een breed frequentiespectrum bestrijken. Daardoor heb je vrijwel overal toegang tot het internet. Je kunt er zelfs een lokale simkaart in doen zodat je ook in het buitenland verbinding hebt.

Kortom: genoeg voordelen voor de aanschaf van een prachtige iPad, die je nu ook via de online store van Studenten.net kunt aanschaffen.

Kijk op apple.studenten.net en kies je favoriete type!

Copyright © 2012 Studenten.net - Gepubliceerd op 07-05-2012

Terug naar de homepage

Share/Bookmark

Nieuw in Gadgets

Reacties

Wat een nodeloze slecht ingepakte reclame studenten.net.

Omdat hij bezig is dan de vorige versies: als ik als student nu een iPad 1 of 2 zou hebben, zou voorlopig mijn geld op zijn voor een iPad 3.
Omdat je geen (video)camera meer nodig hebt: asjeblieft, een camera voor de leuke momentjes (feestjes, vakanties etc) moet handig zijn om mee te nemen. Om met een iPad continu voor je hoofd te lopen zodat je foto's kan maken, het lijkt mij niet echt handig.
Omdat er overal een App voor is: Apps kosten vaak ook alweer geld.
Omdat je overal online kunt zijn: Wie heeft op dit moment nou geen smartphone waarmee je altijd online kunt zijn? En als iemand nog een oude telefoon zou hebben, zonder internet, waarom zou deze persoon dan een iPad kopen?

Door Pieter, 8 mei 2012 | 13:33

Wat Pieter zegt. Ipads zijn leuk speelgoed, en kunnen handig zijn om kleine presentaties te ondersteunen, maar voor mailen en tekstverwerken is het een on-ding. Ik heb 3 maanden de ipad 2 gehad, daarna weggedaan en alleen gemist als het om spelletjes ging.

Door Matthijs87, 21 mei 2012 | 20:00

Tja, ik zal wel weer te braaf zijn, maar die iPad die ik heb (weet niet elk nummer dat is) neem ik mee naar hoorcolleges. Dan zijn ik de recorder aan en heb ik daarna alle tijd om aantekeningen te maken. Vooral vrijdagmorgen handig.

Verder is met de juiste app het een prima apparaat en hij past in mijn tas en de batterij gaat veel langer mee dan een laptop. Dus ik ben er blij mee.

Dan is het nu ook nog eens mooi weer en in het vondelpark werkt ie prima.

Eigenlijk gebruik ik hem vaker dan mn laptop, niet langer, wel vaker.

Door Iris, 25 mei 2012 | 17:02

@Iris. De batterij gaat net zo lang mee als van een MacBook.
@Studenten.nl; sinds wanneer zijn jullie een reclamebureau?

Ipads zijn leuke luxespeeltjes. Leuk om te hebben, maar je mist niets als je er geen hebt (tenzij je ook niet in het bezit bent van een laptop).

Door Jill, 27 mei 2012 | 0:10

Reageren


(max 2000 tekens)

Woord niet leesbaar? Klik hier voor een nieuw woord.
http://www.studenten.net
tempus fugit