Gezocht: student of young professional die ASA wel kan schieten

Gepubliceerd op 19-03-2012

En het liefst zo scherp mogelijk. ASA zoekt jonge talentvolle fotografen die het aandurven om onze nieuwe campagne een gezicht te geven. Ben jij de jonge talentvolle fotograaf die wij zoeken? Upload dan je vijf beste foto's en ga de uitdaging aan. Talent gefotografeerd door talent. Onder begeleiding van veelgeprezen fotograaf Jeroen Hofman zien wij onze nieuwe campagne.

Wil je meedoen?
Schrijf je in via schietasa.nl voor de wedstrijd. Upload je vijf beste foto's. Vraag je vrienden om op jouw foto's te stemmen. Laat je vrienden ook hun vrienden weer vragen om op je te stemmen. Zo promoot jij jouw eigen campagne!

De tien deelnemers met de meeste stemmen gaan door naar de halve finale. In deze ronde kiest de vakjury drie finalisten. Daarnaast worden er twee wildcards uitgereikt door de vakjury. De vakjury bestaat uit (inter)nationale topfotograaf Jeroen Hofman, een designer van reclamebureau Saatchi & Saatchi en de Marketing & de Communicatie Manager van ASA.

De finale
Wil jij eind mei één van de finalisten zijn? Schrijf je dan nu in op schietasa.nl, upload je foto's en begin met campagne voeren voor jezelf.

In Amsterdam krijgen jij en de overige vier finalisten een briefing van Jeroen Hofman. Onder zijn begeleiding schiet je vervolgens een eerste campagnebeeld. Vindt de jury jouw foto het sterkst, dan win je niet alleen € 750 of een digitale spiegelreflex camera, maar ben jij de fotograaf voor onze nieuwe campagne. Je foto's zullen dan in het hele land te zien zijn! De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de World Press Photo expositie op 12 juni. Kun je, je een beter podium voorstellen?

Hou je vrienden op de hoogte

Copyright © 2012 Studenten.net
Advertentie
Advertentie
Evenementen
Advertentie
Partners
Contactgegevens
Johan Huizingalaan 763A - 1066VH Amsterdam